Til forsiden
Startside
Ta' på ferie
App
Nye gårde
Søg ønskegården
Ta' på udflugt
Sov anderledes
Konkurrence
Nyhedsbrev
Facebook
Gavekort
Tilbud
Certificering
Foreningen
Links

Her kan du finde overnatningssteder på landet, som er mere enkle i deres tilbud. Det kan være hytter, bondegårdscamping, et høhotel eller f.eks. shelters.
 

Men vi er sikker på, at du får en god oplevelse.

 

Prøv at læse på stedets hjemmeside om mulighederne.  

 

 

Karolines Gaard - sov i en grisehytte

I starten af juli åbner vi "svinestien" på Karolines Gaard i Skjern. Vi har i samarbejde med den lokale produktionsskole fået bygget 6 grisehytter, hvor man kan overnatte 2 voksne eller 4 børn pr. hytte. Hytterne indeholder madrasser, lys og et stik til opladning af telefon mm. De bliver placeret på en gammel ridebane omgivet af mirabelletræer ved siden af en af vores grisefænder.
Overnattende gæster har adgang til toilet og bad i staden, udekøkken med vask, køleskab og kogeplads samt bålhytte. På gården har vi samtidig div. legemuligheder for børn.
Vi lejer også cykler ud på gården i samarbejde med Søndervig Cykeludlejning, så det er muligt at besøge eksempelvis Skjern Å og Ringkøbing Fjord på cykel.
Hver hytte koster 200 kr. pr. døgn.
 

Karolines Gaard v/Karoline og Mads
Stauningvej 5
6900 Skjern

mail@karolinesgaard.dk

Kontakt: 23329361

Hjemmeside: www.karolinesgaard.dk

 karolineNy2

 

Gyvelborg farm-camping

Vi byder på noget spændende! Vi ligger med vores camping i tilknytning af en Jersey mælkekvæggård. Vi leverer mælk til Thise mejeri.
Gyvelborg er en perle som ligger midt i naturen, smuk omhegnet med skov, mose og sø. Fuglekvidder lyder højt og en brøl fra en ko eller kalv kan man også høre. Susen af vinden eller den totale stilhed giver ro i sjælen, her kan men være sig selv!
Gyvelborg har mange spændende aktiviteter, som kramme køer, bondegolf, markvandring og frugtepluk vandring. Udover det ligger vi centralt i forhold til fiske muligheder, mange naturstiruter, vandre og cykelruter.
Vi ligger tæt på Hærvejen og den Skæve bane.
Legoland og Givskud Zoo ligger kun 30 minuters kørsel fra os.
Gyvelborg har plads til 30 campingvogne eller telte, vi udlejer 3 luksus bjælkehytter til 6 personer med bad og toilet.
Oplev gården, se hvordan det forgår i virkelighed, vær med til fodering og malkning, klap dyrene, her er fred og ro, her er hygge og samvær!
Hjertelig velkommen!


Gyvelborg Farm-camping v/Jellemien og Willem Blaauw
Frisbækvej 14, 8766 Nørre Snede,
Kontakt: 75771663 eller 21420864
Mail: gyvelborg@mail.dk
Læs mere på: www.gyvelborg.com

 

 

 

gyvel1

 

gyvel2

Daler Camping
ligger i den lille landsby Daler mellem Tønder og Højer i det sydvestlige hjørne af Jylland. Det er en hyggelig lille campingplads midt imellem naturen, kulturen og historien.På cykelafstand fra Højer, Tønder, Løgumkloster og Ty.

Servicebygningen siger ”spar-to”. Der er gulvvarme, 1 handikapegnet- og 1 familie baderum, vaskemaskine, tørretumbler, køkken og et opholdsrum.
Om sommeren står der en ægte indianer Tipi hvor man kan grille eller hygge ved bålet. Pladsen er omringet med bærbuske som tiltrækker massevis af stære og andre fugle i for- og efteråret.
Ingen parceller, så der er plads til store og små campingvogne/telte eller autocampere og med udsigt over det åbne, sønderjyske agerland.
Alt dette findes midt imellem: naturen, kulturen og historien.
Vi ligger på cykelafstand fra Højer, Tønder, Løgumkloster og Tyskland og dermed Margueritruten, Nordsø-ruten, Grænseruten og flere lokale cykelruter.

Åbent hele året.
Kontakt: info@Daler-Camping.dk
Du kan læse meget mere på vores hjemmeside:

www.Daler-Camping.dk
www.facebook.com/DalerCamping.dk

 

 

 

 

campingcamping2 

 

THORUPGAARD BONDEGAARDSCAMPING
Lørdag den 23. juni 2013 åbner vores lille, men meget hyggelige campingplads, hvor der er plads til 3 telte, campingvogne eller autocampere. To af pladserne er hegnet ind af bøgehække, og har udsigt mod vest, så man kan se solnedgangen om aftenen. Herfra er der også udsigt til Børglum Kloster.
Den 3. plads ligger i en klynge træer, som vi kalder for "Skoven". I "Skoven" er der bålplads med borde og bænke, og tæt på plads nr. 3 står trampolinen. På plads 3 er der opstillet en fuldt udstyret campingvogn med fortelt med plads til 4 personer - denne campingvogn udlejes.
Til brug for campinggæster har vi opstillet en badmobil (toiletvogn med brusebad).
 

Thorupgaard Bondegaardscamping
Løkkenvej 361, 9700 Brønderslev
Kontakt: +45 22 25 25 87 

Læs mere på: www.thorupgaardbondegaardsferie.dk

 

 campingthorup2campingthorup1

 En del af vores feriegårde tilbyder campister en plads for enkelte nætter. Du kan finde en liste med disse gårde HER