Tranholm Feriehus

  • Åbningstider: Hele året.

Ferie på landet

Få en hyggelig ferie!

Vi tilbyder:

125 m2 børnevenligt hus - stor legeplads - geder - høns - grise - hunde - katte - kanin - naturskønt område - fiskeret i gudenåen - kano - egen have og bålplads

Overnatning

Få en hyggelig ferie på TRANHOLM i et feriehus, hvor der er tænkt på børnefamilien med rummeligt hus, stor legeplads og mange kæle/klappedyr.
Huset er på ca. 125 m2 i 2 planer, med god plads til 8 personer.
Bygningen er gårdens oprindelige stuehus, som i år 2001 blev lavet om til feriehus, og som løbende er blevet vedligeholdt og opdateret, så det stadig fremstår lyst og hyggeligt.

Feriehuset indeholder bl.a.: 3 soverum, badeværelse og åbent køkken alrum. Alle soverum er meget rummelige med gode dobbeltsenge – der udover barneseng og/eller køje og sovesofa. Stuen er med brændeovn og stort vinduesparti med skøn udsigt til have og mark – direkte udgang til overdækket terrasse.

Af inventar kan bl.a. nævnes: internet, opvaskemaskine, vaskemaskine, tørretumbler, trip trap stole, spil og legetøj, redningsveste til store og små, grill og havemøbler. Egen indkørsel og have med bålplads.

På gården er der foruden den store legeplads en hel del klappedyr: 2 børnevenlige hunde, 2 katte, geder, Øffe og Møffe (grise), høns og kaninen Herman. Skulle børnene få lyst til en køretur i traktoren, plejer vi at kunne finde tid til det, ligesom det også er muligt at tage en kanotur i gårdens lavvandede sø eller i Gudenåen, hvor der også er fiskeret.
På under 1 time kan man være i LEGOLAND®, Løveparken og Lalandia

< Gå tilbage

Find vej på kortet